Caos

'El que queda clar, és que no hi ha decisió fàcil, ni pels experts de la salut, els d'economia, ni els governants... El que si cal és precaució!'

Algú més té la sensació de viure en el CAOS en les darreres setmanes en referència a la Covid-19? Se celebra una Festa Major "por todo lo alto" a Sant Cugat com si la Covid-19 pràcticament no existís. Una setmana més tard, amb uns índexs de positivitat absolutament desmesurats, la culpa és dels de Menorca, que allà els hi sobraven casos, i han decidit enviar-los a Sant Cugat...

Ara tanquem l'oci nocturn a mitges, les limitacions de la quantitat de gent en reunions... Tenim positivitats de persones vacunades, i no se sap que cal fer en aquests casos! Són contactes estrets els positius vacunats? Són transmissors? Cal aïllar-se si has tingut contacte amb un positiu vacunat o pots fer-te un test, i si ets negatiu continuar amb la teva vida... Són greus els casos que tenim ara? Estem saturant el sistema de salut, però a les UCI's o només als CAP's per la detecció de casos? Algú pot informar per favor!

Els joves, farts de no poder divertir-se en molt de temps, ho estan donant tot en la desescalada; dinars, sopars, festa... i surten declaracions de persones que diuen que els primers que s'haurien d'haver vacunat, després dels més grans, eren ells... Doncs potser si, o potser no... potser haurien d'haver sigut els que van a treballar cada dia, indistintament de l'edat, que són els que mouen la nostra economia... que és l'important! O no... l'important és divertir-se per no tornar-se ximplet després de 16 mesos de restriccions i vídeo-trobades... El que queda clar, és que no hi ha decisió fàcil, ni pels experts de la salut, els d'economia, ni els governants... El que si cal és precaució!

Algú té la sensació que tornem a estar davant del desconeixement absolut de nou?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem