Un cap de setmana amb la Moreneta

'Per a molts de nosaltres, creients o no, Montserrat és un lloc especial, un indret on ens agrada passar el dia'

Soc un enamorat de Montserrat! Les vivències que he viscut al Monestir de la Moreneta han deixat una empremta molt profunda en la meva vida. Recordo com la crida a ser mossèn es va accelerar gràcies a la pregària feta a la capella del Santíssim, on hi ha l'enigmàtica escultura feta per en Subirachs de Jesús ressuscitat que et mira i et convida a seguir-lo. També m'han marcat molt els dies de recés que he fet amb els monjos, a la seva hostatgeria.

Per a molts de nosaltres, creients o no, Montserrat és un lloc especial, un indret on ens agrada passar el dia: la bellesa de la muntanya, el Santuari, la Moreneta, el cant de l'escolania, la comunitat dels monjos... Aquest cap de setmana vam anar un grup de 33 persones (la majoria matrimonis) a fer-hi uns dies de recés.

Ens va acompanyar el monjo Josep Enric Parellada que ens va ajudar a descobrir les noves crides que Déu ens fa en la maduresa de la vida. Van ser unes reflexions profundes, però amb un llenguatge senzill, divertit i proper. Quin bé ens fa prendre uns dies per aturar-nos, reflexionar sobre la direcció de la nostra vida, i escoltar les paraules d'ànim i consol que Déu xiuxiueja en el nostre cor. Sempre tornem de casa de la Moreneta amb esperança i goig.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem