Carlos Rosetti: "El TOT fa una gran funció social i de divulgació"

“Volem saludar el TOT Sant Cugat en el seu 30è aniversari per la gran funció social i de divulgació que ha complert en tot aquest temps. La clínica dental ha acompanyat aquesta trajectòria des dels seus inicis veient créixer aquest mitjà de comunicació en extensió i qualitat. Desitgem que continuï aquest camí de servei a la comunitat”.

Clínica Dental Rosetti

Fa més de 30 anys que el doctor Carlos Rosetti té la seva consulta odontològica a Sant Cugat. Amb un tracte proper i sincer cap al pacient, la clínica del doctor Rosetti ofereix tot tipus de tractaments per la salut bucodental. 

La seva clínica compta amb aparatologia d'última tecnologia per poder desenvolupar de la manera més moderna i eficient qualsevol tractament. 

30 clients amb el TOT

El TOT Sant Cugat va engegar màquines tot just fa 30 anys. Al llarg de tres dècades són molts els anunciants que han passat per la publicació i han demostrat la força comercial del mitjà de comunicació. Per això compartim aquesta celebració amb els 30 primers clients del TOT, els quals encara demostren la seva fidelitat anunciant-se al TOT Sant Cugat cada setmana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem