Carmela Fortuny, envoltada de socialistes

"Carmela Fortuny és també Vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona, gràcies al pacte a què van arribar el PSC i JxCAT", recorda Marc Tolrà

La visita del President del Govern d’Espanya a Barcelona el dijous i el divendres de la setmana passada va deixar una imatge curiosa des de l’òptica de la política santcugatenca.

A la Diputació de Barcelona, acompanyat de la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Carolina Darias, Pedro Sánchez es va reunir amb Núria Marín, Presidenta de la Diputació; amb Jaume Collboni, Vicepresident primer; i amb Carmela Fortuny!

 

Cal recordar que Carmela Fortuny, més enllà de ser exalcaldessa de Sant Cugat, actual cap de l’oposició i regidora de la primera força política de la ciutat, Junts per Sant Cugat, és també Vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona, gràcies al pacte a què van arribar el PSC i JxCAT l’estiu passat.

He mirat el seu compte de Twitter i, més enllà d’error meu involuntari, no hi he sabut trobar cap menció a aquesta trobada. Jo crec que és rellevant haver-se reunit amb el President del Govern d’Espanya, més enllà de totes les discrepàncies ideològiques i polítiques legítimes que es puguin tenir.

Però suposo que aquesta fotografia espatllava un relat. El relat que justament va privar a Junts per Sant Cugat accedir a l’Alcaldia el passat mes de juny, gràcies a la inestimable ajuda de l’ANC.

Tenim un Govern d’Espanya que aposta pel diàleg i el que va succeir la setmana passada a Barcelona té molta importància després de la trencadissa viscuda el 2017. Però suposo que és més pràctic mantenir un discurs ferreny, no fos cas, i anar a Perpinyà el 29 de febrer. Per cert, el dia del 48è aniversari de Pedro Sánchez.

 
Comentaris

Destaquem