Carnestoltes a la Floresta

Estem convençudes que un barri dinàmic, alegre i participatiu és el millor lloc possible per fer créixer els nostres infants

Ja hem enterrat la sardina i el rei Carnestoltes és mort, però la Floresta ha demostrat novament que és ben viva!

Des de l'AFA ens hem aliat novament amb el Senglar Cultural en l'organització d'aquesta festa i gràcies a la col·laboració de mares voluntàries, hem menjat xocolata, hem fet talleres de màscares i hem ballat fins a no poder més!

La disbauxa del Carnaval ha acompanyat els nens i nenes de l'escola durant tota la setmana, i la festa de barri d'aquest divendres, ha posat la cirereta en el pastís d'una celebració col·lectiva. Han compartit l'escola amb nosaltres els infants i monitors del centre obert, i els infants i famílies de l'escola bressol la Mimosa, a més d'altres veïnes i veïns, grans i petits.

Ah, i com a sorpresa d'aquest any... l'AFA ha aprofitat la festa de carnestoltes per presentar el seu projecte de pressupostos participatius!! (podeu consultar més informació al web de l'AFA).

Les famílies sabem bé que l'educació no s'acaba quan sona el timbre que indica el final de les classes, i per això ja fa temps que l'AFA aposta per enfortir la comunitat. Estem convençudes que un barri dinàmic, alegre i participatiu és el millor lloc possible per fer créixer els nostres infants. I és que ja se sap... cal tota la tribu per educar un infant!

 
Comentaris

Destaquem