Carreguem piles

Aquest canvi de vida momentani és necessari per encarar noves etapes i nous projectes

Ja gairebé tothom està de vacances i els carrers en són testimoni. Quan arriba el mes d'agost la gran majoria de persones senten la necessitat d'aturar-se a agafar aire, de marxar a fer unes vacances i canviar completament la seva rutina.

Personalment crec que aquest canvi de vida momentani és necessari per encarar noves etapes i nous projectes. Sempre parlem i llegim articles que ens animen a fer plantejaments i canvis a millor a finals d'any, amb nous propòsits i reptes per millorar en l'àmbit personal o empresarial.

Bé doncs, jo crec que el moment per fer aquest gir és ara i no per cap d'any. A l'agost és quan la majoria de treballadors tenen més dies de festa, quan fa bon temps i anem prou ben alimentats, quan ve més de gust sortir, relacionar-se, practicar esport... en definitiva, quan es pot estimular millor la creativitat.

Està molt bé que per Nadal o per cap d'any fem examen de consciència i procurem marcar-nos línies que ens permetin assolir objectius, però siguem realistes, després de tants menjars, amb el fred que fa, amb els pocs dies de festa que hi ha (en comparació amb l'agost), és menys efectiva la càrrega total o parcial de les bateries.

Som ja en ple agost i molts llegiran aquestes línies des de la platja, la muntanya o des d'alguna capital llunyana. Aprofitem doncs aquest moment per potenciar les nostres habilitats comunicatives, per obrir els ulls, per llegir i saber trobar moments d'assossegament que ens permetin veure la nostra realitat des d'una nova perspectiva. Crec que serà aleshores quan tornarem preparats per encara una nova etapa; el que fem avui ens ajudarà a encarar el que ens espera demà. Sort!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem