El 'carro gros' ja és aquí

'Un castell que, un cop assolit, dona la tranquil·litat per poder mirar amunt i seguir treballant per aconseguir fites encara superiors'

En articles anteriors havíem assenyalat que fer castells necessita un estat d'ànim positiu i, certament, els Castellers de Sant Cugat han fet un tomb anímic les dues últimes setmanes. La repercussió de l'actuació al Circuit de Catalunya per al Mundial de Superbikes el dissabte 6 de maig va marcar un lleu punt d'inflexió que ha fet que per Sant Ponç els Castellers de Sant Cugat revalidessin els galons de colla de 8 amb un 4 de 8 de forma i execució impecables.

Més info: El 4d8 ha estat el gran protagonista de Sant Ponç dels Castellers de Sant Cugat

Des que es va descarregar de forma repetida l'any 2011, el carro gros ha estat totes les temporades entre la collita de castells assolits pels Gausacs. Onze temporades consecutives —no hi comptem els dos anys de pandèmia— en què els de la camisa verd Collserola han estat capaços de descarregar el 4 de 8. Un fet que es diu aviat, però que té molt mèrit per la quantitat de feina i esforç que porta al darrere.

Un castell que, un cop assolit, dona la tranquil·litat per poder mirar amunt i seguir treballant per aconseguir fites encara superiors.

La setmana passada dèiem que un bon Sant Ponç no assegura una bona Festa Major, però també és cert que només en tres anys (2006, 2008 i 2022) l'actuació de Festa Major no ha pogut superar la de Sant Ponç.

S'està picant molta pedra als assaigs, s'han trobat recanvis a peces que semblaven imprescindibles, d'altres s'estan buscant i de ben segur que es trobaran; i això es veu en els noms que apareixen a les alineacions dels troncs i de les pinyes dels castells. Costarà, però s'està avançant.

Així doncs, bons auguris per als Castellers de Sant Cugat. Pel canvi d'humor dins de la colla i perquè el 4 de 8 ja és aquí.

Gausacs, amunt!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem