Carta als tres reis (però no els Mags)

'Desitgem que arribin les primeres marquesines d'autobús, volem tenir un barri més net i amb un primer carrer amb voreres arranjades de nou'

Carrers i places amb llums de Nadal, botigues plenes a vessar, mirades infantils carregades d'il·lusió, dietes que queden temporalment aturades, temps de descans per a molts i temporada alta per d'altres i així un llarg etcètera que defineix prou bé com són les festes de Nadal. Però si alguna cosa tenen aquestes festes és la carta que tots hem fet a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient quan érem petits. En son tres; com tres són els partits del govern municipal i aquest article vol ser una carta als tres "reis" però no mags.

Estimats "reis", des de Can Cortés, volem fer-vos saber que hem estat bons veïns i veïnes, que seguim col·laborant per construir un barri millor i que som conscients que heu estat més propers al nostre barri que en altres ocasions. A vegades sembla que us molesta que seguim reclamant inversions pel nostre barri, però ja us anunciem que no renunciarem a seguir mobilitzats. Us volem demanar que reforceu aquesta proximitat i no deixeu de complir amb allò que vau votar a la Moció a favor de Can Cortés al plenari del mes de setembre.

Pel nou any, desitgem que arribin les primeres marquesines d'autobús, volem tenir un barri més net i amb un primer carrer amb voreres arranjades de nou. Esperem que solucioneu el carrer Magarola, i que tinguem els primers fanals amb llum LED i que aconseguim plegats la millora de la cobertura mòbil. Ja sabeu que cal que recuperem la policia de proximitat urgentment i, tot això, amb una partida econòmica específica pel nostre barri en els propers pressupostos municipals.

Estimats "reis", des de Can Cortés, com haureu pogut comprovar, només volem que 2022 sigui millor que 2021. Bones festes i feliç any nou per a tothom!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem