Celebrem el dia del comerç de proximitat

'Crear un dia dedicat a aquest tipus de comerç és una manera de reivindicar-ne la importància i el paper en el desenvolupament econòmic i social de les nostres comunitats'

En un món cada cop més globalitzat, el comerç de proximitat és l'alternativa per mantenir l'economia local i la sostenibilitat de l'entorn on vivim. Per això, la creació d'un dia dedicat al comerç de proximitat no és només una bona idea, sinó una necessitat.

Aquest dia serveix per conscienciar la societat sobre la importància de recolzar els comerciants i les botigues locals. És una oportunitat per celebrar i reconèixer l'esforç i la dedicació dels empresaris locals que lluiten dia a dia per tirar endavant els seus negocis.

Per què és tan important el comerç de proximitat? D'una banda, es fomenta la creació d'ocupació local i contribueix a reduir la petjada de carboni, per un altre, els petits comerços són el cor dels barris i els pobles i creen un ambient més humà i proper. No obstant això, malgrat tots els avantatges que ofereix el comerç de proximitat, encara hi ha obstacles que en dificulten la seva supervivència. La competència de les grans cadenes de distribució i les compres en línia fan que molts petits negocis hagin d'acabar tancant les portes.

Per tot això, crear un dia dedicat a aquest tipus de comerç és una manera de reivindicar-ne la importància i el paper en el desenvolupament econòmic i social de les nostres comunitats. Així que, donem suport als comerciants locals i celebrem junts el 9 de maig, dia del comerç de proximitat!! Recorda que cada compra que fas en un negoci local és una inversió a la teva comunitat i en el futur del teu entorn.

Junts ho farem possible!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem