Centre cultural de Sant Cugat

Una sala polivalent és molt necessària al centre de la ciutat; fa molts anys que diverses entitats en demanen una

Reconec que quan vaig llegir el titular de la notícia que deia que Cinesa deixaria de gestionar els Cinemes de Sant Cugat, vaig pensar a priori que l'oferta cinematogràfica al centre de la ciutat desapareixeria.

Una barreja de sentiments – entre nostàlgia, pena i incertesa – va envair els meus pensaments: vaig recordar les tardes de divendres de fa uns anys quan, en sortir de l'escola de música, m'ajuntava amb els amics i anàvem a veure qualsevol pel·lícula que aparegués a la cartellera. Després de llegir l'article sencer, em vaig sentir alleujada perquè l'oferta de cinema es mantindria en les dues sales de la planta baixa, tot i que encara resta conèixer el seu model de gestió.

No acabo de veure clar que aquesta oferta es redueixi només a dues sales. Tot i que el Centre Comercial n'ofereix nou més, comparteixo l'opinió d'un lector a una carta al TOT que diu que "d'aquesta manera podem perdre la tradició que els adolescents vagin caminant amb els seus amics al cinema, sense dependre del cotxe ni dels pares".

No obstant això, considero que una sala polivalent és molt necessària al centre de la ciutat; fa molts anys que diverses entitats en demanen una perquè els manca espai per celebrar actes de tot tipus. Pot ser un espai que, a més, proporcioni als joves tota aquesta oferta cultural que demanen. 

A més, el fet que es localitzi tan a prop del Teatre-Auditori, de l'Escola de Música Victòria i Conservatori, i de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, contribueix a la consolidació d'aquesta zona com a centre cultural – molt potent – de la ciutat, un dels trets més característics de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem