Chesco Casanovas: "Gràcies al TOT podem arribar a tota la gent"

“Per a Sant Cugat Esports ha estat tot un plaer compartir amb el TOT Sant Cugat aquests 30 anys com a font d’informació de tot el poble. Gràcies al TOT podem arribar a tota la gent. Esperem que aquesta excel·lent tasca de tot l’equip duri molts anys més i els puguem seguir compartint per arribar encara molt més enllà”.  

Sant Cugat Esports

Sant Cugat Esports és la botiga de referència de tots els productes i material esportiu a Sant Cugat. Amb una llarga trajectòria en el poble, Sant Cugat Esports compta amb dos establiments diferenciats.

D'una banda, la botiga situada als Quatre Cantons, està dedicada a tot tipus de material esportiu. Des de material de muntanya, esquís fins a tennis o pàdel.

D'altra banda, situada a la rambla del Celler, Sant Cugat Esports té un establiment dedicat exclusivament a material de gimnàstica, rugby, piscina, basquet i futbol.

30 clients amb el TOT

El TOT Sant Cugat va engegar màquines tot just fa 30 anys. Al llarg de tres dècades són molts els anunciants que han passat per la publicació i han demostrat la força comercial del mitjà de comunicació. Per això compartim aquesta celebració amb els 30 primers clients del TOT, els quals encara demostren la seva fidelitat anunciant-se al TOT Sant Cugat cada setmana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem