X Cicle de Concerts

'Monmany també té el seu encís. Tot i això, fer-ho a Can Canals, hauria estat com un petit Grec a Valldoreix. No trobeu que hauria estat especial?'

Dissabte, dia 8 de juny, va començar el desè Cicle de Concerts a Can Monmany, organitzat per l'EMD de Valldoreix. Va actuar Music'Al Cor, els joves de l'Harmonia, que enguany, han fet els 15 anys. Van interpretar, dirigits per l'Albert Santiago, les cançons més emblemàtiques de la seva trajectòria; pop, gospel, ABBA i fragments de The Greatest Showman i El Petit Príncep. Déu n'hi do, quina actuació! Primerament, la Coral l'Harmonia, que amb la Meritxell Tarragó al davant, van fer tres cançons.

Quan llegiu aquestes ratlles, haurà actuat Elea Duo amb Conexions, que ho va fer el 15. Teniu la possibilitat d'anar el 22, que actua Gemma Humet. Deu anys fent concerts a l'aire lliure durant el juny. Un encant, poder gaudir i escoltar música a la fresca de la nit. L'actuació comença a les 21:45. Preneu nota que val la pena.

Recordo els inicis al Castell de Canals. Malgrat les dificultats que representava -llum amb un generador, s'havia de netejar el camí de pujada, l'aforament era limitat-, el lloc tenia un encant que, sense menystenir Monmany, era superior a l'actual.

En certa ocasió, havia proposat al llavors vocal de Cultura, de fer, a més a més, algun recital de poesia, un monòleg o teatre de petit format. La idea no va reeixir i es va optar per traslladar-ho al lloc actual. Monmany també té el seu encís. Tot i això, fer-ho a Can Canals, hauria estat com un petit Grec a Valldoreix. No trobeu que hauria estat especial?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem