Cicloturisme o Cuit i amagar

"A Sant Cugat els ciclistes ens ho podríem passar bé jugant a cuit i amagar amb la Policia Local"

A hores d'ara, quan estàs llegint-me, gràcies ets molt agosarat..., estaré fent una ruta cicloturista pel Loira amb els amics i amigues que des de fa uns trenta anys ho anem fent per arreu cada estiu i Setmana Santa.

Sempre és millor passar el temps d'estiu fent esport, cultureta, natura i etc. que no pas quedar-nos a Sant Cugat on també els ciclistes ens ho podríem passar bé jugant a cuit i amagar amb la Policia Local, si, la que hauria de ser policia de proximitat i no passa de ser un grup d'uniformats algun del qual es dedica part de la jornada a amagar-se darrere les columnes i les cantonades per veure si pot enganxar algun usuari/ària de les dues rodes passant-se algun semàfor en vermell, cosa no justificable per cert, però que potser es resoldria millor si es fes pedagogia i no persecució d'amagatotis per veure de recaptar una miqueta més si es pot.

Companys 'ciclerus', no us passeu cap senyal indegudament, si us plau, però atenció al semàfor de Francesc Moragas/Sant Buenaventura encara que no hi hagi ningú circulant, doncs us sortirà de les profunditats un senyor de fosc amb pistola, porra i altres parafernàlies, bolígraf en mà prest a cobrar-vos 200 € (100 menys si feu "prontopago").

Creieu-me, aneu-vos-en de vacances i oblideu-vos d'aquestes i d'altres misèries que ja formen part de la nostra quotidianitat. No se m'acut la manera com jo us podria informar d'on podeu anar a fer cicloturisme per bona part d'Europa amb tota seguretat amb la família o els amics/es.

El cicloturisme (turisme amb bicicleta) és sa, barat, fa cultureta, crea lligams per on passes i el més interessant és que tornes com nou i amb moltes ganes de repetir.

Bones vacances

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem