Ciutat neta i endreçada

'La nostra ciutat necessita millorar la qualitat dels seus serveis i manteniment i aquest govern hi està totalment compromès'

La neteja i la recollida de residus és una de les nostres prioritats aquest mandat. Treballem per tenir una ciutat neta i endreçada. La nostra ciutat necessita millorar la qualitat dels seus serveis i manteniment i aquest govern hi està totalment compromès. Ja sabem que es va deixar caducar aquest contracte tan important per a la ciutat i actualment s'està prestant per part de l'empresa de manera obligatòria amb una maquinària, entre altres coses, que ja no és eficient ni suficient.

El mes de desembre portarem a aprovació del Ple la licitació d'aquest servei que preveu moltes millores com més dotació de contenidors, serveis especials per la fulla i botellot, maquinària més eficient i que produeixi menys emissions, nous serveis als barris amb maquinària adequada a les seves necessitats, eliminació dels contenidors soterrats...

Els processos administratius de licitació requereixen uns terminis que fan que la resolució no sigui immediata i, per tant, aquestes millores es podran constatar progressivament al llarg de l'any vinent. Ben aviat es posarà en marxa el nou servei de recollida de voluminosos, fracció vegetal llenyosa i punts verds –adjudicat el mandat passat- amb el qual també veurem millores com doblar freqüències als barris i la potenciació de l'Ambiteca com espai de formació i reutilització.

El millor residu és el que no es produeix, aprofitem les activitats que hem preparat en el marc de la Setmana Europea de la prevenció de residus.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem