Clicfoto 10è aniversari

'En aquestes dates estem en plena exposició, en una mostra titulada 'Viatges' on cadascun dels 5 autors ha triat aquell viatge a partir del qual s’han seleccionat les tres fotos exposades'

Clicfoto, la secció de fotografia del Club Muntanyenc, celebra enguany el seu 10è aniversari. No són molts anys, sobretot tenint en compte la llarga trajectòria fotogràfica del club, però sí que són ja tota una història i que ens fa molt goig poder celebrar. Va ser el mes de setembre del 2013 que la secció es va posar en marxa.

Clicfoto funciona com un taller de fotografia on cada dos mesos es treballa un tema concret. En les sessions es comenten les fotografies, es donen recomanacions i alguna crítica, però sempre totalment constructiva. El primer tema seleccionat varen ser taps i durant aquests anys han anat passant els temes més diversos que se’ns podia ocórrer. Hem anat publicant en la nostra pàgina web i hem exposat al club en múltiples ocasions i també al DeutsheBank. Darrerament, hem pres la cadència d’una exposició anual al club que hem fet els mesos de gener i febrer.

Per tant, en aquestes dates estem en plena exposició, en una mostra titulada Viatges on cadascun dels 5 autors ha triat aquell viatge a partir del qual s’han seleccionat les tres fotos exposades. Podem veure imatges espectaculars de cases i esglésies derruïdes de Belchite Viejo de Javier Salvans, un recull d’imatges rurals pel País Basc de Marta M. Moltó, fotografia urbana per el Canadà de Jaume Martín, fotografia rural i arquitectònica de la profunda Romania de Ricard Mariné i alguns detalls d’esglésies de la Cerdanya de Jaume Cifuentes.

Encara sou a temps de venir-la a veure fins al 24 de febrer.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem