ClicFoto i els 77 milions

'Està circulant una informació on es pot veure què cobra cadascun d'aquests sinistres i fatals personatges que ens governen'

Avui volia parlar del ClicFoto, el grup de fotografia del Club Muntanyenc i de la seva exposició que fa fins a finals de febrer al seu espai expositiu. Però no serà. Aquesta plaga de polítics que tenim a Sant Cugat m'acaben de donar el matí. Ja no es pot aguantar més tanta incompetència i irresponsabilitat.

L'Ajuntament té un deute de 77 milions. I un dèficit més o menys conegut de 25. I li vencen pòlisses que s'han de tornar i no tenen més remei que demanar més crèdits i pagar uns interessos que no estan escrits. I que no diguin que la culpa és del tripartit de la ignomínia anterior; no, la culpa ve de molt més enllà. El més antic és del 2006. Com ho pagarem tot això si no serem capaços de generar superàvit en molts anys? Saben a quant toquen aquests 77 milions a cada ciutadà? 900 € per barba. Aneu-los apartant.

Però és que està circulant una informació on es pot veure què cobra cadascun d'aquests sinistres i fatals personatges que ens governen. Que ens governen o no; per exemple un regidor de VOX que es va dedicar a rebentar l'acte de l'ANC i Òmnium per l'1-O d'enguany i a gairebé atropellar a un participant, cobra ni més ni menys que 41.000 € + dietes. Com també la portaveu del PSC. Per estar a l'oposició i no fer res!! I qui vulgui saber més que hi entri i ho veurà.

Al final em sap greu per la Marta, en Javier, en Jaume, en Francesc i per mi, que per culpa d'aquesta mala gent no he pogut comentar la bona feina feta pel grup i les fotos que tenim penjades al club.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem