Les colles de Sant Medir

'Un 3 de 7 de magnífica factura i amb algun canvi a les parts altes de l'estructura ha estat el primer castell del 2022 dels Castellers de Sant Cugat'

A la tradicional trobada itinerant de les colles relacionades amb Sant Medir, els Gausacs van tornar a sentir les sensacions que transmeten les diades castelleres. Aquest cop l'actuació es traslladava al barri de Sarrià, on els de la camisa verd Collserola van ser els encarregats d'obrir plaça amb el 3 de 7 que ja hem esmentat.

El van acompanyar un 4 de 7 i un 5 de 6 que va ser la preparació d'un futur 5 de 7 que ha d'arribar aviat. Per tancar l'actuació, els santcugatencs van descarregar l'únic pilar de 5 de la jornada.

Per la seva banda, els Castellers de Sarrià, que exercien d'amfitrions, van acabar l'actuació ven contents atès que van descarregar el seu primer 2 de 6 des de la seva refundació. El van acompanyar del 3 de 6 amb l'agulla i del 3 de 6. Els Castellers de Sants, colla ben experimentada, va descarregar amb solvència el 3 de 7, el 4 de 7 i el 4 de 6 amb l'agulla. Finalment, els Castellers de la Vila de Gràcia van signar l'actuació de més nivell, descarregant tres castells de set: 4 de 7 amb l'agulla, 4 de 7 i 3 de 7.

En poc més d'una hora i vint minuts, l'actuació va quedar enllestida, tot i que va transcórrer entre gotes esporàdiques de pluja que mai no van deixar de caure. La pròxima actuació dels Castellers de Sant Cugat serà el 27 de març a Vilafranca, on els de la camisa verd Collserola intentaran descarregar tres castells de set tot compartint plaça amb una de les millors colles del panorama casteller, els Castellers de Vilafranca.

Gausacs, amunt!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem