Com saber que arriba Nadal?

Allò que fa que un se n’adoni realment que el Nadal ja és a tocar, és l’allau de loteries que t’ofereixen

La col·locació dels llums de Nadal als barris de la ciutat, l’anunci de Freixenet, les castanyeres, els panellets, el canvi de roba de l’armari, la foscor de la tarda, el canvi d’hora, trepitjar les fulles dels arbres caigudes de poc, els primers torrons als supermercats, la desaparició miraculosa dels mosquits tigre... aquests són senyals inequívocs que el Nadal ja s’acosta.

Ara bé, el tret de partida real, allò que fa que un se n’adoni realment que el Nadal ja és a tocar, és l’allau de loteries que t’ofereixen escoles, entitats, associacions, clubs, i no sé de quin grapat de col·lectius més, que sovint semblen que s’amaguen durant tot l’any com a cèdules dorments esperant el mes de novembre per envair-nos amb una pila de participacions.

I arriba el dia de la rifa de Nadal, i t'adones que tens participacions dels Castellers de Vilapetita de Dalt en lloc de tenir-ne dels Gausacs, o de l’escola d’aquell company de feina que viu a Hospitalet en lloc de tenir-ne de l’escola l’Olivera, o del club del Mataró en lloc de la Penya Blaugrana de Sant Cugat. I i és que el que acaba passant és que s’intercanvien paperetes: jo et dono la del meu fill dels bastoners i tu em dónes la de la teva filla de dansa d’Arenys.

Mireu, jo tinc molt mala sort en el joc, en sóc conscient, i per molt que m’hi esforço no aconsegueixo mai ni tan sols cobrir el que he jugat. Però em quedo amb la gran satisfacció que amb la meva petita aportació contribueixo a ajudar econòmicament a les associacions locals, tan necessitades de recursos econòmics.

Així doncs, us animo a jugar les participacions que les entitats santcugatenques us ofereixin. Amb aquest ajut, tots guanyem!

 
Comentaris

Destaquem