Comença la competició

"El que haurem de fer, més d'hora que tard, és ajuntar-nos tots els actors del món de l'esport per mirar de sortir-nos-en d'aquest galimaties"

Ja hem tornat de les vacances, unes vacances domèstiques o dit d'altra manera, de proximitat.

Hem carregat les piles i ara del que tenim ganes és de començar la competició.

Bé, com bons ciutadans que som, haurem de fer cas de les normatives que ens donin els nostres responsables de la cosa pública.

Ara no sé si són les normes del juny o del juliol o de la primera quinzena d'agost o de les últimes del mes que no sé ben bé quines són.

Bé, la mascareta, les mans netes, la distancia o les distancies, el número o els números de grup segons dinin, sopin, vagin o vinguin, una pilota desinfectada... no, totes les pilotes desinfectades, roba tècnica o de cotó, no sé.

En tot cas seguirem les indicacions, les que siguin i a més fotrem control de temperatura o els controls que facin falta per "començar la Competició".

No sé, no sé.... Seran normes municipals, autonòmiques, espanyoles, normes europees o potser de l'àrea 51 del desert de nevada, crec, un cop el Trump les hagi consensuat amb els suposats extraterrestres que allà diuen estan com de colònies d'estiu.

Bé, el que farem tots els que estem en el tema aquest de l'esport serà pregar als Déus de tota mena i condició perquè ens il·luminin davant de la tempesta perfecta que per excés de normatives i defecte d'accions ens duguin, potser, a un atzucac d'aquests que deixen en ridícul l'escena de la cabina dels germans Marx.

En tot cas el que haurem de fer, més d'hora que tard, és ajuntar-nos tots els actors del món de l'esport per mirar de sortir-nos-en d'aquest galimaties en benefici dels nostres esportistes, entitats i ciutadania.

Com us deia: "Comença la Competició".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem