El Comitè del 8 de març a Sant Cugat

'El 8 de març, Dia de les Dones Treballadores, esdevé un dia més de lluita que recull tota la feina que fem dia a dia les feministes anticapitalistes'

Des de ja fa uns anys que l'inici d'any ve acompanyat per la posada en marxa del Comitè del 8 de març a Sant Cugat. I així és, el 8 de març, Dia de les Dones Treballadores, esdevé un dia més de lluita que recull tota la feina que fem dia a dia les feministes anticapitalistes. Que fem per viure en un món on regni la vida, no la misèria i la violència.

I perquè mani la vida no ens conformem amb canvis superficials i simbòlics. El feminisme del qual en fan bandera les institucions amb les seves polítiques només neutralitza i buida de contingut tota la lluita feminista i la seva voluntat transformadora. Perquè parlar de feminisme sense qüestionar-se el sistema capitalista i patriarcal és tapar forats sense reparar el fonament.

Les que volem transformar la societat, les que volem garantir-nos vides lliures i dignes, les que volem canviar les coses per viure bé. Aquestes som les que ens organitzem per un moviment feminista de base i veritablement transformador.

Això passa per trobar-nos, parlar, debatre, organitzar-nos, confiar en nosaltres, ser moltes i lluitar, lluitar i lluitar. Passa per ser moltes en el primer comitè, ser-ne encara més al segon, i omplir els carrers pel 8 de març. Ens trobareu cada dijous a les 19h a Cal Temerari. Vine i participa, estenem la lluita feminista!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem