Compra al barri! Ben a prop tens el millor comerç i restauració

"Ens calen les persianes aixecades, el bon consell de darrere el taulell, la llum i màgia dels seus aparadors"

Aquesta pandèmia s’emporta vides, projectes i il·lusions sense pietat. Ens està afectant la manera de fer i ens altera els hàbits i costums, etc. Per altra banda, com en totes les crisis, també hi ha noves oportunitats i d’això vull parlar.  

 

La pandèmia ens ha fet reaccionar de forma més solidària, amb més empatia i això ho hem de saber gestionar com a comunitat. Certament la Covid-19 ha afectat les nostres vides però també i amb duresa, l’economia. El comerç local i la restauració són dels sectors més afectats. Ja venien d’un moment complicat amb la irrupció de l’e-comerç, la implantació de grans cadenes, les dificultats logístiques, el canvi d’hàbits, etc. Però quan arriba el confinament, els tancaments perimetrals, la limitació d’aforaments, etc., (necessari per a controlar el virus), per a molts comerços es fa encara més difícil sobreviure i necessiten, com mai, que la ciutat els faci costat. És sabut que una ciutat sense comerç és una ciutat morta, ens calen les persianes aixecades, el bon consell de darrere el taulell, la llum i màgia dels seus aparadors, l’alegria de les terrasses dels bars i restaurants que et permeten la pausa i faciliten la trobada. En definitiva, el comerç local i la restauració omplen de vida Sant Cugat.

Des de Junts volem un comerç i una restauració plena de vida, per això iniciem una campanya amb un missatge dirigit a tots els veïns i veïnes: “Compra al barri! Al teu barri! Ben a prop tens el millor comerç i restauració”. Aquestes festes, contribuïm a omplir de vida la nostra ciutat.

 
Comentaris

Destaquem