Compto amb tu, compta amb mi!

'Tinc il·lusió, disponibilitat i sentit comú per ajudar a tots els sectors i barris, per ser el 2023 l'alcalde que Sant Cugat necessita'

Sant Cugat era el poble que vaig triar per viure i tenir els meus fills. Fa més de trenta anys que connecto persones i projectes, fent possible diverses iniciatives a favor d'aquesta gran ciutat. Des de la proximitat, observant la realitat, escoltant a joves i grans, vull contribuir a resoldre els problemes i a planificar el millor futur possible, treballant amb un equip preparat i compromès.

Conec la ciutat. Tinc il·lusió, disponibilitat i sentit comú per ajudar a tots els sectors i barris, per ser el 2023 l'alcalde que Sant Cugat necessita. L'experiment del Tripartit no ha funcionat. La ciutat està enfadada. Aquest govern imposa, però no escolta. Anuncia, però no fa. Governar és dialogar, acceptar propostes i crítiques de l'oposició i del teixit social, resoldre, gestionar i planificar. Però un govern que renya a la gent, no és un bon govern.

Junts treballem i treballarem per millorar la qualitat de l'aire i promourem una gestió eficient de l'energia apostant per les renovables. Cercant una mobilitat sostenible i segura ajustada a la realitat del centre de Sant Cugat i dels barris. Incorporarem els serveis i equipaments públics necessaris per donar una resposta eficaç, així com una oferta d'habitatge públic accessible. Farem un espai públic net i de qualitat, i una ciutat més segura.

Impulsarem un Sant Cugat emprenedor. L'educació, el coneixement i la innovació són essencials per desenvolupar el nostre potencial econòmic: el món empresarial, el comerç de proximitat, l'economia col·laborativa i les noves tecnologies. Garantirem la cultura i l'esport com a elements claus per créixer enfortir-nos com a societat i esdevenir una ciutat justa, cohesionada i inclusiva.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem