El TOT ens connecta a totes i a tots

"Treballar en un mitjà de comunicació local és molt gran i agraït" destaca Vallès

Ha estat un privilegi gaudir treballant durant prop de 26 anys al TOT Sant Cugat, els darrers 22 anys com a director de la publicació. Una oportunitat única perquè formar part de la família del TOT em va ajudar a conèixer i estimar més la meva ciutat, i a créixer professionalment.

El TOT ha evolucionat en paral·lel amb la ciutat i s’ha adaptat a les seves necessitats. Ha acompanyat a milers d’empreses, comerços, entitats i particulars a caminar per Sant Cugat, ha estat un punt de partida d’un munt de projectes de ciutat. És una eina necessària per connectar-nos a totes i tots.

Però no només això. El TOT, en aquests 35 anys, ha estat la mare i el pare de molts projectes editorials arreu del país, model i referent d’un munt de mitjans de comunicació locals. I ha esdevingut un grup promotor d’altres mitjans d’àmbit local i nacional. I al darrere sempre hi serà en Ramon Grau, un emprenedor innat, gran defensor de la premsa local. Amb els seus fills i l’equip del TOT fan possible que l’engranatge d’aquest mitjà tan nostre segueixi endavant.

La comunicació local sempre serà necessària. Mai cap mitjà d’àmbit general explicarà tan bé una notícia de casa. Impossible. Senzillament perquè els periodistes de proximitat trepitgen el territori diàriament i es relacionen constantment amb els protagonistes del seu àmbit d’actuació. I això és molt important. Com ho és també que els mitjans locals són una gran escola de periodistes, molts dels quals seran fitxats pels mitjans nacionals. Que no grans. Perquè treballar en un mitjà de comunicació local és molt gran i agraït, tothom sempre en té un bon record. Jo mai oblidaré tot el que hi vaig aprendre. Moltes gràcies TOT, per molts anys!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem