Connectem

'Que sigui l'Ajuntament qui lideri la creació d'una infraestructura pròpia que garanteixi el dret a la connexió'

Si alguna cosa ens ha ensenyat el maleït 2020 és que, drets com la llibertat d'expressió -ara tan reivindicat- han sumat un nou company de viatge en la perfecció constant de les nostres societats: el dret a la connexió.

La nostra vida mediterrània de contacte constant; reunions de llargues sobretaules, celebracions familiars a les masies o una simple cervesa en un bar, s'han convertit en un estrany avis ben enyorat per la majoria. Canvis substancials en les relacions laborals com són el lloc de treball de moltes persones o en els escriptoris d'estudi dels més joves, han passat a un sistema a distància que necessita una nova cultura del treball i estudi així com d'eines tan imprescindibles com una bona connexió.

La proximitat de la nostra ciutat a la capital mundial del mòbil havia creat una sort d'oasi on semblava que tots vivíem ben connectats però, aquest maleït virus, que ara sabem que podem omplir una simple llauna de refresc amb tota la seva extensió infecta a escala mundial, ha posat de manifest que som molts els veïns que no podem mantenir ni una conversa per telèfon o una reunió ordinària amb el nostre millor amic, de cognom Zoom.

Sabem que el barri de Can Cortés no és l'únic que pateix aquesta falta de connectivitat i, per tant, emplacem a tots els barris afectats, cansats de reclamar a les companyies de millorar el servei de telefonia mòbil i dades a les nostres llars, que sigui l'Ajuntament qui lideri la creació d'una infraestructura pròpia que garanteixi el dret a la connexió.

Des de Can Cortés enviem un missatge molt clar: barris i ajuntament, connectem?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem