Una connexió clau pel benestar

'L'esport és una eina per desconnectar i connectar amb la salut mental i física, i les instal·lacions esportives són clau per a aquesta experiència'

En un món cada vegada més digital, el benestar físic i mental és crucial, ja que el creixement de les malalties associades a aquesta tendència va en augment, i Sant Cugat no és una excepció. L'activitat virtual excessiva té un impacte negatiu a curt i llarg termini a la salut dels adolescents.

L'esport és una eina per desconnectar i connectar amb la salut mental i física, i les instal·lacions esportives són clau per a aquesta experiència. L'exercici allibera endorfines i altres hormones que ens fan sentir millor i ens ajuda a centrar la nostra atenció en el moment present, cosa que es perd quan estem exposats a informació digital.

No obstant això, per gaudir de l'esport, són necessàries instal·lacions esportives adequades i inclusives, ja que el constant creixement de la població fa temps que demana replantejar les instal·lacions actuals i adaptar-ne de noves. Les instal·lacions esportives també són importants per connectar amb altres persones i formar part d'una comunitat, especialment important per a persones de totes les edats que pateixen d'aïllament social o solitud.

Per aconseguir aquests beneficis, és important que les instal·lacions esportives estiguin disponibles i obertes per a tothom, cosa que no sempre és el cas. Això és un obstacle per a moltes persones que vulguin experimentar l'esport, per la qual cosa és important que les autoritats i les organitzacions esportives s'hi comprometin a proporcionar aquestes instal·lacions i serveis. ImpulS treballarem per a aconseguir-ho.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem