Continuarem treballant per la ciutat que estimem

'Ens hauria agradat estar al consistori? Per suposat! Però, tot i que no ha estat possible, som gent que estimem la ciutat en la qual vivim, i que continuarem treballant des dels nostres àmbits'

El passat 28 de maig van ser les eleccions municipals i, tot i que no vam obtenir els resultats que esperàvem, no podem més que estar agraïts als 792 santcugatencs que ens van donar confiança.

Segurament ens va mancar temps per poder explicar i donar a conèixer el nostre projecte, però crec que en els dos mesos intensos vam poder donar pinzellades i veu al que volíem transmetre.

Teníem clar que l'objectiu principal era destronar al tripartit, i això va quedar palès a les urnes amb una davallada dels tres partits que ha fet que no es pugui reeditar el pacte, de la qual cosa ens enorgullim, ja que hem complert l'objectiu.

En el temps de precampanya vam anar a Madrid a fer una proposició no de llei per aconseguir uns jutjats a Sant Cugat. Esperem i desitgem, perquè diverses formacions estaven d'acord, que no quedi en un no res i que s'aprovi un cop es conformi el nou Congrés. També ho esperem d'altres tantes promeses, com van ser l'hospital públic i la segona residència pública per la gent gran.

Ens hauria agradat estar al consistori? Per suposat! Però, tot i que no ha estat possible, som gent que estimem la ciutat en la qual vivim, i que continuarem treballant des dels nostres àmbits perquè es compleixin totes les promeses electorals que es van fer. Perquè prometre és molt fàcil, però volem veure resultats i vetllarem perquè això sigui així.

Des del PDeCAT-Units per Sant Cugat no podem més que felicitar als regidors escollits per la ciutadania, i continuar treballant i demostrant que un centre ampli moderat, dialogant i pencaire és possible!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem