Coronavirus des de la XDESC

Article d'opinió de Fàbregas parlant sobre com la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat ha actuat durant el confinament

El 13 de març la COVID-19 ens va tancar a casa. Entràvem en Estat d'Alarma. Amb el cos mig encongit i amb sorpresa davant de la nova situació, des de la XARXA vam començar a pensar ràpidament com podíem ajudar i acompanyar al col·lectiu femení.

D'una manera instintiva es van començar a "coure" les xerrades dels dimarts a les 12:00 en punt via Zoom. Aquest nou escenari seria el nostre punt de trobada a partir del "tancament". L'instint no sol fallar i, en aquesta ocasió, tampoc ho va fer.

Les nostres cites virtuals han fet que les dones emprenedores de Sant Cugat i moltes altres que no són de Sant Cugat se sentissin acompanyades en aquesta incertesa tan gran. Ningú sap exactament què passarà amb els seus projectes, les seves microempreses ni si els seus somnis poden arribar a desaparèixer. El que sí que és cert és que les dones som fermes davant els obstacles, no dubtem i fem tot el que està a les nostres mans per tirar endavant.

Des de com aplicar un nou màrqueting amb el màxim d'empatia a com escriure per arribar més que mai al nostre client. Com organitzar-nos amb les eines que ens ofereix la digitalització, fer vídeos amb ganxo o cuidar-nos amb una nutrició saludable, són alguns dels temes que ens han acompanyat.

Aquest acompanyament s'ha anat fent més gran i fort. Més i més dones s'han sumat. I gràcies a les reunions dels dimarts han sorgit nous escenaris adaptats a la nostra "nova normalitat". I hem pogut compartir la inquietud d'aquest moment. No ens hem sentit soles.

Les dones ens donem suport, ens ajudem i això fa que neixi el sentiment tan gran que juntes som molt més fortes i arribem més lluny.

 
 
 
Comentaris

Destaquem