Cruz: "És la revista de referència al poble"

“El TOT és una eina que ens ha servit per arribar al ciutadà i al consumidor directe. Ens ha servit com a guia per estar presents a casa els clients en cas que tinguessin una urgència i ens poguessin trucar ràpidament. És la revista de referència al poble i ens ha funcionat molt bé. Ens hem donat suport mútuament. Felicitem tot l’equip del TOT”.

Aluminios J.Cruz

A Aluminios J. Cruz són especialistes en fabricació de vidres i aluminis. Els professionals d'Aluminios J. Cruz, qualificats per a la feina degudament, t'assessoraran amb total sinceritat.


Tots els productes amb els quals treballen a Aluminios J. Cruz són d'alta qualitat per tal que durin el màxim possible i ofereixin el millor resultat durant el seu temps de vida.

30 clients amb el TOT

El TOT Sant Cugat va engegar màquines tot just fa 30 anys. Al llarg de tres dècades són molts els anunciants que han passat per la publicació i han demostrat la força comercial del mitjà de comunicació. Per això compartim aquesta celebració amb els 30 primers clients del TOT, els quals encara demostren la seva fidelitat anunciant-se al TOT Sant Cugat cada setmana.

 
Comentaris

Destaquem