El cuc

Article d'opinió de Robledo analitzant com la cobdicia ha generat la COVID-19

D'ençà del confinament fins avui mateix he estat buscant, investigant, contrastant fins i tot diferents articles, notícies, comentaris i opinions d'investigadors de tota mena per saber com funciona el cuc aquest que ens ha complicat l'existència, l'economia, la política i sobretot els partits de futbol.

La veritat, mireu que n'és de complicat: que si ve d'una mutació d'un ratpenat en contuberni amb una serp, que si els malvats de torn el van escampar en uns jocs de militars, que si patatim que si patatam.

Un cuquet que es fot per tot arreu i no ens deixa, el maleït, ni fer una cerveseta amb els amics/es. Això sí que no es pot permetre i per acabar-ho d'arreglar ens ha fet pujar la factura del gas, aigua, llum i el que els prohoms han volgut.

Recordeu el confinament, o pitjor, la quantitat inimaginable de videoconferències, compres en línia, sèries de Netflix, Movistar, HBO i què sé jo. I les mascaretes? Ai les mascaretes......!!! Bé, el que en realitat us vull comunicar és que per fi he descobert quin és aquest cuquet i on es pot trobar arraulit esperant el seu moment de glòria.

Atenció!!! "La cosa" es troba en l'interior dels éssers humans des del nostre naixement i fins al final i té el nom de "cobdícia". Si senyores i senyors, la "cuc cobdícia" és el causant de tots els nostres mals i com més es mou dintre nostre més mal ens fot. No té cura i ens porta a la destrucció total.

Mireu si no les dades de contagis i veureu que hi són relacionades, i cada volta més i més amb aquest bitxo cada cop més poderós. Ara ja ho sabeu, les nostres vides són plenes de cucs i cuquets.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem