Cultura per a tots els públics i gustos al TA

Dilluns passat, el TA (Teatre Auditori de Sant Cugat) va fer la presentació de la programació que oferirà el propers mesos, del gener al maig del 2017, per al públic de Sant Cugat i per a tots aquells d’altres municipis que s’hi vulguin acostar. 

L’acte em va semblar fresc, amb ganes d’arribar a tots els espectadors, fins i tot de fer-los participar amb el twitter i les piulades dels espectadors amb l’etiqueta #presentacióTa, amb ganes d’il·lusionar-nos i fer-nos despertar ganes d’anar a veure un, dos o molts més espectacles dels que es presentaven! (amb mi, he de dir, queho van aconseguir).

A banda de la qualitat dels diferents espectacles de les diferents arts que es reprodueixen a l’escenari del Teatre Auditori, em va encantar i emocionar la pluralitat dels actes: teatre, òpera, dansa, música clàssica, música d’altres estils, humor, … I no és cap novetat, sinó que han millorat! I penso que aquest és el mèrit.

El tipus d’espectacles que ens ha ofert el Teatre Auditori sempre ha estat molt variat, però sempre havia pensat que no ho era prou. Amb la proposta d’aquesta propera temporada  han aconseguit canviar el meu parer: L’equip d’en Pep Tugues ha buscat espectacles de molta qualitat i que puguin despertar interès en persones de diferents edats (públic infantil, juvenil, adult i per als de la segona joventut) i interès per compartir amb algú altre la possibilitat de veure un espectacle de bona qualitat, d’ampliar els escenaris (també han programat espectacles a Mira-sol). Sé que fa temps que treballen en aquesta línia, però jo he anat tard a poder aproximar-me a la tasca que fan des d’aquest centre cultural per garantir un espai que promocioni la cultura i sigui un referent en el territori i també dins el municipi, per evitar que anem a altres municipis a nodrir-nos culturalment.

Dilluns em van fer vibrar amb les peces que ens van tocar en directe, amb els talls teatrals, de dansa, d’òpera i de musica de diferents estils. Em van posar la pell de gallina i segurament els agradarà rebre que han despertat això, segurament no únicament en mi.

A més, segueixen treballant per oferir abonaments variats, amb característiques que s’aproximin als diferents sectors de la població cosa que em sembla un excel·lent treball per seguir amb els seu objectiu d’aproximar la cultura per als santcugatencs i facilitar-ho econòmicament.

Així que… que estigueu atents a partir dels 13 de desembre i… “Aquesta temporada, deixa’t portar!”

 
Comentaris

Destaquem