Dades molt il·lustratives

'L'estudi diu que mentre Mireia Ingla i el seu govern no superen el 5,4 i el 5,5, respectivament, Carmela Fortuny, en canvi, obté la nota més alta en la seva qualitat de portaveu de Junts'

La publicació de les dades corresponents a la 44a onada de l'Observatori Sociològic, elaborat per l'Institut Opinòmetre, a ciutadans empadronats a Sant Cugat, ha donat, com d'habitud, xifres que informen de quin és l'estat d'opinió de la gent amb relació al municipi i al seu Ajuntament. I, en aquest sentit, cal felicitar Junts per Sant Cugat, com a partit, i Carmela Fortuny, com a exalcaldessa, ja que són els qui, tot i no formar part del govern municipal, treuen la millor nota.

L'estudi diu que mentre Mireia Ingla i el seu govern no superen el 5,4 i el 5,5, respectivament, Carmela Fortuny, en canvi, tot i estar a l'oposició, obté la nota més alta en la seva qualitat de portaveu de Junts amb un 6,06. L'estudi també diu que l'actual govern tripartit obté les puntuacions més baixes registrades a l'històric de l'Observatori Sociològic i que són majoria (41%) els ciutadans que consideren que l'estat de la ciutat ha empitjorat i un 16,4% els qui no n'esperen cap canvi.

Pel que fa a la puntuació donada als portaveus dels cinc partits amb representació al consistori, en el capítol de reconeixement entre la ciutadania, Carmela Fortuny, de Junts, torna a ser la més ben valorada amb un grau de reconeixement del 46%. Aquesta dada esdevé espectacular i molt il·lustrativa en ser comparada amb els resultats de la resta: Pere Soler (PSC) no passa del 38,7%, Núria Gibert (CUP) obté un 33,9%, Aldo Ciprian (Ciutadans) un 29,5% i a la cua queda Esquerra, amb Francesc Duch, que no passa del 28%. Xifres altament eloqüents.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem