De vacances, però.....

Ja estem a l’agost i, amb ell, arriba un mes on molta gent fa vacances.

Desprès d’un any de treballs, d’ocupacions, de responsabilitats, de mals de cap, d’ensurts, etc.., s’inicia un període en el que ens convé descansar una mica i carregar les piles com vulgarment es diu.

Però la gent que estem al mon dels Clubs i Entitats esportives de la nostra ciutat, aprofitem també aquest període de temps per preparar la nova temporada, per establir nous objectius, per planificar nous projectes, per millorar, en definitiva, el seu dia a dia i sense oblidar que, de tant en tant, és bo aturar-se a reflexionar en el que fem i com ho podem millorar.

La feina que comporta gestionar els Clubs i les Entitats és considerable, sobre tot si ho volem fer bé, que és com s’ha de fer i per tant tot el temps que puguem dedicar-li ben emprat estarà. Sinó, pregunteu-li a Miquel Martínez que repeteix com a president del Volei, i a Valentí Feixas que torna de nou a la presidència de la UESC, o a Davide Bonaccini nou president del Handbol. Tots ells s’han tornat a comprometre recentment amb els seu clubs i de ben segur que aprofitaran les vacances per treballar-hi de valent.

Mireu, la nostra ciutat de Sant Cugat pot presumir de moltes coses i no és ara el moment de descriure-ho, però sí que és lloc, si m’ho permeteu, de dir que la gent que estem al mon dels esport som persones amb vocació de servei a la col•lectivitat que té moltes ganes de treballar pels seus clubs. Gent que té molta il•lusió per a que els participants es formin degudament com a persones i esportistes i ens agrada veure que les instal•lacions estiguin plenes a vessar de nois i noies que gaudeixen fent esport. És, sense dubte, la millor manera de representar l’esport de la nostra ciutat arreu de Catalunya.

Bones vacances a tothom !!!

 
Comentaris

Destaquem