Defensa els teus drets!

'Front aquesta situació, la CUP plantejarem una oposició ferma i tenaç. Hem estat al govern de la ciutat, hem impulsat polítiques socials com mai i fiscalitzarem l'activitat del nou govern'

Davant de la nova composició del plenari municipal, on l'alcaldia estarà en mans de Junts per Sant Cugat i, per tant, liderarà el govern en solitari o amb suports, la CUP volem alertar sobre el més que probable retrocés en drets que patirem a Sant Cugat.

Front aquesta situació, la CUP plantejarem una oposició ferma i tenaç. Hem estat al govern de la ciutat, hem impulsat polítiques socials com mai i fiscalitzarem l'activitat del nou govern. Denunciarem cada euro de menys i cada recurs retallat a la població.

Parlem dels ajuts a l'escolaritat, el complement a les beques menjador, el servei d'odontologia i oftalmologia per persones en situació de vulnerabilitat, el punt d'assessorament al lloguer, l'atenció al sensellarisme, l'augment de recursos al SIAD i al SAI LGBTI, el punt d'acompanyament digital, les polítiques per a la gent gran i una llarguíssima llista de polítiques engegades amb l'objectiu de garantir vides dignes als veïns i veïnes de Sant Cugat.

Han estat quatre anys de dedicació per transformar i capgirar les polítiques socials. Ho hem fet des de la convicció que la institució s'ha de posar al servei dels interessos de les classes populars i, per tant, ha de garantir els drets de la gent. Ara bé, som plenament conscients que els drets es guanyen col·lectivament.

Per tant, sabent que no podem esperar-ho tot dels governants, fem una crida a la població i la societat organitzada a defensar col·lectivament aquests avenços, a defensar els nostres drets!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem