Demòcrates Sant Cugat, l'alternativa valenta

Sant Cugat ja és un poble majoritàriament independentista

Fa pocs dies Demòcrates Sant Cugat va desmarcar-se de les Primàries per formar part de Junt per Sant Cugat, la plataforma impulsada per l'Assemblea que compta amb persones independents i amb el PDeCAT.

No va ser una decisió fàcil, va organitzar-se una assemblea local extraordinària i després d'un debat intens es va prendre una decisió valenta. Dic valenta perquè el partit va decidir fer el que ningú esperava, navegar contra corrent oposant-se al projecte d'àmbit nacional que Demòcrates de Catalunya sosté animant a tots els municipis a recolzar Primàries per la República.

A l'assemblea extraordinària es va decidir donar suport a la plataforma impulsada per l'Assemblea perquè es va evidenciar que Sant Cugat ja és un poble majoritàriament independentista, que Primàries per la República podia fragmentar encara més el vot sobiranista i que des de Junts per Sant Cugat es podrà defensar el model programàtic que el partit treballa, el model de ciutat actual i seguir contribuint al fet que l'Ajuntament sigui un clar impulsor i defensor de l'acceleració de la República.

Recolzar Junts per Sant Cugat és una aposta arriscada pel fet que topa amb el posicionament del partit en l'àmbit nacional, però el diàleg, els valors democràtics i l'amor pel poble i el país han d'estar per sobre de qualsevol instrument jurídic o imposició de partit. Respectar la decisió de Demòcrates Sant Cugat de formar part de Junts per Sant Cugat servirà per veure'l com una alternativa responsable i valenta, tant en l'àmbit nacional com en l'àmbit local.

 
Comentaris

Destaquem