Descobrir el teu 'ikigai' per complir els teus objectius

'La cerca de feina és molt més que simplement trobar un medi d'ingressos, es tracta de descobrir un propòsit, una raó per aixecar-te cada matí amb entusiasme'

Ikigai és una paraula japonesa que fa referència al concepte de tenir un propòsit de vida o una raó d'existència. Es compon d'iki, que significa vida, i gai, que significa valor o mèrit. És a dir, el ikigai és la intersecció entre el que estimes, d'allò que ets bo fent, el que el món necessita i del que pots ser remunerat. Trobar el teu ikigai implica descobrir allò que t'apassiona, en allò que ets hàbil i que té impacte positiu al món i et permet viure financerament.

La cerca de feina és molt més que simplement trobar un medi d'ingressos, es tracta de descobrir un propòsit, una raó per aixecar-te cada matí amb entusiasme. En aquesta cerca és important reflexionar sobre cada aspecte del teu ikigai. Quines són les activitats que et fan sentir viu i emocionat? Quines àrees destaques de forma natural? Quines són les necessitats del món que t'importen realment? I per últim, com pots trobar un equilibri entre què estimes fer i el que et sustenta econòmicament? En alinear aquestes quatre dimensions, no només trobes una feina que t'omple de significat, sinó que també et converteixes en un actiu inavaluable pel teu ocupador i la societat en general.

Des de Wise People Sant Cugat acompanyem a les persones a trobar el seu propi ikigai en la cerca de feina o canvi professional perquè sabem que trobar el teu ikigai és trobar aquest equilibri d'un viatge desafiant, un camí cap a una vida laboral significativa i satisfactòria.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem