El Dia d'Europa, una jornada d'empoderament femení

'La XDESC és una plataforma per a la creació i el desenvolupament d'empreses i també, i cada vegada més, un espai de suport, aprenentatge i inspiració mútua'

El passat 9 de maig, Dia d'Europa, ha estat molt especial per a la Xarxa de Dones Empresàries i Emprenedores de Sant Cugat (XDESC). Dones d'arreu del món que treballem i vivim a Sant Cugat ens hem aplegat al Celler Modernista per assistir a la presentació de la nova línia internacional de la XDESC, anomenada Go Local!

La Marta Fàbregas, presidenta de la Xarxa, ha iniciat l'acte amb paraules inspiradores que han reflectit la determinació i la visió d'aquest projecte. A continuació, la Inez del Prado i la Rosa Feijóo Puigdollers, membres de la Junta de l'XDESC i promotores del projecte, han detallat el projecte i han moderat una taula rodona amb les sòcies Louise Schubert, Christin Jaesch i Maria Arango. Les seves experiències i perspectives han aportat una riquesa inestimable a la discussió, evidenciant la importància de la col·laboració i la diversitat en el món empresarial. L'acte ha comptat també amb la presència institucional de l'alcalde de Sant Cugat, en Josep Maria Vallès, així com de l'Albert Salarich i l'Esther Samon Guasch de la regidoria d'Empresa, Innovació i Internacionalització. La seva assistència reforça el compromís institucional amb l'emprenedoria femenina.

Des d'aquí, encoratgem totes les dones catalanes i d'arreu del món a sumar-s'hi. La XDESC és una plataforma per a la creació i el desenvolupament d'empreses i també, i cada vegada més, un espai de suport, aprenentatge i inspiració mútua.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem