El Dia Mundial de la lluita contra la Sida

'Hem volgut reivindicar el dia Mundial contra la Sida amb el lema de ''MIHGRAR'' fent un joc de paraules que barreja ''migrar'' i ''VIH'''

El Dia Mundial de la lluita contra la Sida és el dia que ens dona l'oportunitat de reivindicar i sensibilitzar amb més força tot allò que es treballa dia a dia des d'Actuavallès. L'entitat aquest any celebra el seu 30 aniversari amb orgull i força de poder dir que continua impulsant noves idees i acompanya a persones diagnosticades amb VIH des dels seus diferents projectes.

Hem volgut reivindicar el dia Mundial contra la Sida amb el lema de ''MIHGRAR'' fent un joc de paraules que barreja ''migrar'' i ''VIH''. El lema sorgeix de realitats on el VIH és un dels motius principals que impulsen a persones joves amb diagnòstic recent a iniciar el procés migratori precipitadament. Encara avui, el diagnòstic de VIH i l'accés a tractaments antiretrovirals ''ARV'' no sempre està garantit a totes les parts del món.

El dia 1 de desembre, estarem a peu de carrer a la plaça del Gas de Sabadell i davant de l'Ajuntament de Terrassa amb parades per a tothom. Comptarem també amb una col·laboració artística de l'IES Vallès a la parada de Sabadell. Cal destacar que també ho celebrarem amb un acte central el mateix 1 de desembre al Teatre Principal de Sabadell.

A l'acte es podrà llegir el manifest del Dia Mundial contra la Sida i hi haurà un espectacle dut a terme per Improshow que tancarà la vetllada. Les entrades es podran adquirir a la taquilla, també a la web del mateix teatre i a l'entitat Actuavallès. Per saber més informació podeu consultar les nostres xarxes socials tant a Instagram com a la nostra pàgina web.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem