Dolors i Manel Lladós: "Hem crescut amb el TOT"

“Quan el TOT va aparèixer nosaltres ja feia 5 anys que érem al poble i ens vam unir a ells, i des de llavors hem crescut junts. Tant el TOT com nosaltres hem anat evolucionant amb el temps i ens hem anat especialitzant més en el nostre camp. Aprofitem per felicitar tot l’equip del TOT per aquest 30è aniversari a Sant Cugat!”. 

Arpali

Arpali és la botiga de referència del poble en l'àmbit de la copisteria. Des de fa més de 30 anys, el negoci regentat pels dos germans Lladós ofereix tot tipus de serveis relacionats amb la copisteria i la papereria.

Fotocòpies, enquadernacions, cartelleria, material d'oficina, material escolar i molt més amb un tracte honest i proper.

30 clients amb el TOT

El TOT Sant Cugat va engegar màquines tot just fa 30 anys. Al llarg de tres dècades són molts els anunciants que han passat per la publicació i han demostrat la força comercial del mitjà de comunicació. Per això compartim aquesta celebració amb els 30 primers clients del TOT, els quals encara demostren la seva fidelitat anunciant-se al TOT Sant Cugat cada setmana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem