Donem un cop de mà a les Entitats de Sant Cugat

Article d'opinió de Roda parlant sobre la necessitat de poder donar continuïtat a les entitats de Sant Cugat

Aquesta pandèmia ha deixat descol·locada tota una societat, i Sant Cugat també ha tingut els seus malalts i difunts. Vagi per endavant la més profunda solidaritat amb els afectats i familiars, el personal d'atenció medica i els que han facilitat que la vida hagi pogut continuar, especialment les persones voluntàries i les xarxes de suport que han vetllat pels més vulnerables.

Com totes les entitats, l'Ateneu ha estat tocada pels efectes col·laterals de la pandèmia, i en poc temps ens hem hagut de reinventar i adaptar-nos al món virtual. El personal ha seguit treballant des de casa per donar continuïtat als serveis, impartir els cursos, mantenir la programació cultural i el suport als col·lectius de risc: salut mental, reforç escolar i acollida de ciutadania nouvinguda. Els usuaris també han fet un esforç de fidelitat i d'adaptació. A tots ells, des de la Junta de l'Ateneu, el nostre agraïment més sincer.

La política fa ciutat i les entitats fem poble, i ara tenim una necessitat imperiosa que aquestes entitats sobrevisquin per no perdre la nostra identitat, però és imprescindible el suport de la ciutadania.

Per això, estaria bé que donéssiu un cop de mà a qualsevol entitat que sigui del vostre interès i que us hi associeu. De segur que a Sant Cugat trobareu alguna disposada a donar-vos aquell servei que més us agradi, i descobrir noves maneres d'obrir la ment, amb solidaritat, cultura, esport... on gaudir també de noves relacions d'amistat per continuar fent de Sant Cugat una ciutat solidària, culta i amable.

Us animo que feu el pas.

 
 
Comentaris

Destaquem