Donem la mà

'Les malalties mentals són tan extremadament dures que ni tan sols ens avisen sagnant perquè les puguem posar una "tireta" per curar-les ràpid'

I un bon dia, per definir-lo d'una manera alternativa, ens aixequem amb la notícia que l'actriu Veronica Forqué ha perdut la vida. Dic d'una manera simple, perquè, com podem etiquetar amb una sola paraula el fet que una persona no hagi pogut suportar la foscor de la seva pròpia ànima?

Les malalties mentals són tan extremadament dures que ni tan sols ens avisen sagnant perquè les puguem posar una "tireta" per curar-les ràpid, no ens deixen cicatrius visibles que mostrin els altres que hauríem de tenir cura d'aquella persona que l'ha sofert o la pateix. La depressió no té edat, no té sexe, no coneix la nostra classe social, no pregunta si estàs preparat per rebre-la; ella arriba com un huracà i s'emportà tota la teva vida d'una bufada.

Malgrat que piqués a la nostra porta i tinguéssim l'oportunitat d'abrigar-nos i avisar a la nostra família i amics perquè ens donessin la mà abans que entres a les nostres vides. No deixem d'escoltar, de fer l'esforç d'acompanyar i d'estimar. Donem llum a les coves d'aquells que viuen en aquesta terrible foscor. "I un mal dia t'aixeques i aquell dia, ja no fa sol. "

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem