Donem-nos un respir

Article d'opinió de Feijóo encoratjant a la ciutadania a gaudir de les vacances i descansar durant aquestes

Aquesta quarantena de gairebé 100 dies de tancament, està tenint molt efecte a les nostres vides. És com una granada a les nostres mans. No som els mateixos que abans del 13 de març; teníem una realitat ben diferent. Hi ha esgotament. Hem perdut la normalitat del dia a dia, la llibertat per anar d'un lloc a l'altre, els reflexos en fer activitats físiques...

Arriba l'estiu, sempre desitjat, i crec que aquest any amb molta més força. Des de la Xarxa de Dones Emprenedores us proposem que us doneu un merescut descans. Emprendre no és fàcil i, si no ens regenerem, no tindrem la capacitat i la temprança necessàries per gestionar tot el que requereix el nostre projecte, negoci, empresa.

Fora pressions gratuïtes, no cal embogir ni frustrar-se fins que recuperem el nostre "flow" personal. Durant aquest temps que tenim al davant, podem i ens hem de cuidar i mimar. El confinament ha sigut dur, i continuem amb la incertesa per l'últim trimestre del 2020.

I, què fem amb el teletreball?

Hem fet molt esforç i ara toca pensar a fer-ho millor. Si podem i hem de continuar amb teletreball, haurem d'organitzar-ho bé, procurant arribar a l'eficiència. Intentarem prioritzar, focalitzar la nostra energia en el que és important.

Procurarem no estar connectats tot el dia. Teletreballar no vol dir treballar tot el dia. Anem pensant i posant el cos a punt per aprendre a teletreballar i viure al mateix temps. I a veure si, almenys, aquest canvi de realitat ens ajuda a tots a entendre i fer costat a aquesta conciliació de vida amb professió que tots necessitem.

Us desitgem unes felices i merescudes vacances!

Una abraçada

 
 
 
Comentaris

Destaquem