Dosi de feminisme contra la violència masclista

D'aquesta manera ens donem suport davant de la violència masclista per aconseguir que cap agressió quedi sense resposta

Una dona agredida a Berga. Una noia violada a Callosa d'en Sarrià. Una dona assassinada a Reus. Una noia violada a Sabadell. Una dona assassinada a Llucmajor. Una noia violada a Sant Cugat del Vallès. Fa dos mesos i dotze dies que inauguràvem el 2019 i ja s'han denunciat fins a 10 casos de feminicidis a l'estat espanyol. 10 dones han estat assassinades pel fet de, simplement, ser-ho. Malauradament, aquestes són les dades dels casos que s'han fet públics i s'expliquen però la realitat de ben segur que és més esfereïdora.

N'estem fartes i cridem prou. Ja prou de sentir-nos espantades, humiliades, culpables i oprimides. Ja prou de relegar-nos, invisibilitzar-nos, cosificar-nos i desvaloritzar-nos. N'estem fins al capdamunt que ens cridin, ens insultin, ens peguin, ens violin i ens matin. Ja n'hi ha prou. Ni una més ha de ser víctima d'aquest sistema que atempta contra les nostres vides.

Davant la necessitat de promoure un canvi, les dones no podem quedar-nos de braços plegats. Tenim l'oportunitat d'organitzar-nos i defensar-nos entre nosaltres dels atacs múltiples del masclisme i el patriarcat. Les dones fem xarxa i així ens protegim, ens escoltem i tenim cura unes de les altres. D'aquesta manera ens donem suport davant de la violència masclista per aconseguir que cap agressió quedi sense resposta.

 
Comentaris

Destaquem