Eines de País

'També volen tornar a obrir la delegació de Sant Cugat, clausurada per l'actual junta directiva, amb l'objectiu d'apropar la Cambra al col·lectiu empresarial santcugatenc'

Justament avui comença el període de votació per l'elecció d'un nou president i junta directiva de la Cambra de Comerç de Terrassa que és la que ens correspon a Sant Cugat. És un fet i una data que no hauria de passar desapercebuda pels petits i mitjans empresaris i tota aquesta infinitat d'autònoms que són l'estructura bàsica i fonamental del teixit econòmic del país.

Aquests empresaris que lluiten contra la globalització dels mercats, la competència de les grans empreses, l'e-commerce, les grans superfícies i tot el seu gran poder d'atracció i de concentració dels negocis. A la Cambra, no hi trobaran "la solució" a aquest nou paradigma industrial i comercial, però sí que hi podran trobar el suport i l'ajut en aquells aspectes que, de forma individual, seria impossible d'obtenir.

La candidatura Eines de País, amb el suport de l'Assemblea Nacional Catalana, constituïda exclusivament per petits i mitjans empresaris i autònoms, que entenen clarament tota aquesta situació, volen transformar la Cambra actual, bàsicament pensada per grans empreses, en un centre on tothom pugui sentir-se acollit.

També volen tornar a obrir la delegació de Sant Cugat, clausurada per l'actual junta directiva, amb l'objectiu d'apropar la Cambra al col·lectiu empresarial santcugatenc. Per tant, animeu-vos, obriu l'ordinador i entreu a la pàgina d'Eines de País on podreu conèixer en detall el seu programari i les persones que constitueixen la candidatura.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem