El 2019 a Sant Cugat: energia i bons propòsits!

El 2019 a Sant Cugat serà l’any en què veurem el resultat d’un munt de projectes que hem estat treballant els darrers anys

Deixem enrere un any intens, en la política, en la societat catalana i en la santcugatenca. En la nostra ciutat, del 2018 destacaria l’aposta decidida que ha fet Sant Cugat per l’habitatge de lloguer protegit, amb l’inici de la implantació de la zona de tempteig i retracte; l’impuls a la mobilitat sostenible i, també, despres d’haver recuperat la propietat del Monestir, el compromís amb el monument de les tres administracions. Hem estat Ciutat Europea de l’Esport i això s’ha notat per tots les racons gràcies a la implicació de les entitats esportives.

El 2019 a Sant Cugat serà l’any en què veurem el resultat d’un munt de projectes que hem estat treballant els darrers anys (com la finalització de les obres de La Unió, la Sala Polivalent o els Jardins del Vallès, la remodelació de la pista de Jaume Tubau i l’inici del complex esportiu de Mira-sol, la consolidació i ampliació de la zona vianantitzada del centre, especialment l’avinguda Cerdanyola, la intervenció a la plaça Miquel Olivella de la Floresta i altres iniciatives sorgides dels pressupostos de lliure disposició dels barris), també serà l’any de deixar el cotxe a casa i agafar el transport públic o la bicicleta amb més assiduïtat. Finalment,  serà l’any de decidir a les urnes quin model de ciutat volem i el nostre és ben clar. L’alcalde Aymerich el va dibuixar, l’acalde  Recoder el va consolidar i l’alcaldessa Conesa el va saber mantenir i preservar de la crisi, jo, el vull fer fer créixer amb energia renovada!

 

 
Comentaris

Destaquem