Hem gaudit del primer àpat. Els responsables de la cuina han estat el Manel Turull i el Simón Franch. Ha estat una cuina homenatge a la coca, no la de postres ni la de pastisseria, diria que ha estat una mostra culinària, combinant la base de pa amb altres ingredients. La proposta ha estat variada, dues amanides: una d’elles amb ruca, tomàquet macerat, tacs d’albergínia, pebrot vermell confitat, olives negres i formatge fresc; l’altra, amb espàrrecs bladers (trigueros), pebrots vermells confitats, formatge fresc, vinagreta i per damunt avellanes i ametlles esmicolades.
El Manel Turull ha preparat quatre gustoses coques amb una minça base de pa: la clàssica de recapte amb les anxoves del Cantàbric com a protagonista; una coca valenciana amb tomàquet i verdures, pebrots vermells confitats amb pinyons; una sorprenent coca amb una base de confitura de codony, formatge fresc, ceba caramelitzada i sardines netes amb un toc de sal Maldon; la quarta coca fou de verdura, amb ceba confitada, pastanaga, carbassó, tomàquet i col sofregida. Per acompanyar un vi blanc de Ribera del Duero, un Carmelo Rodera; el cava fou de les caves Juvé & Camps. Les postres, un pastís de llimona de l’obrador Sàbat.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok