El perquè de la llista unitària de les forces independentistes

Volem portar a terme el projecte de Demòcrates i anar en solitari

Com vaig explicar l'altre dia a la presentació com a candidat a primàries, des de Demòcrates de Catalunya sempre hem defensat la unitat dels partits lleials a la República i juntament amb l'ANC i Omnium anar junts tant a les eleccions de l'estat espanyol, com a les de la Generalitat. I personalment sempre deia: ja arribarà el moment d'anar sols, o bé quan ja hàgim constituït la República Catalana o bé quan es celebrin les eleccions municipals.

Doncs bé, en aquest punt ens trobem a un any de les properes municipals i molt il·lusionats per portar a terme el projecte de Demòcrates i anar en solitari. Som el partit de les llistes obertes, la limitació de mandats, de la transparència, el que no s'endeuta per no deure favors a ningú, el dels voluntaris i no militants, on la diversitat d'opinions són benvingudes, on tots els voluntaris són importants (es va veure en la votació telemàtica per donar el sí al President Torra) el que treballa per la ciutadania i el que és més important, amb la ciutadania. Co-governant tots els temes importants de la ciutat amb les institucions, el de la col·laboració publico-privada. En definitiva, el de la NOVA POLÍTICA.

Però per Demòcrates el país està per damunt de tot i prioritza els interessos de Catalunya per sobre dels partidistes. La situació que vivim encara no és la d'un país normal. Així que per moments excepcionals, solucions excepcionals. El país encara necessita la unitat de la qual parlava i és per aquest motiu que proposo i convido a les forces polítiques independentistes a fer una llista unitària per seguir el mandat de la República en primàries obertes a la ciutadania.

 
Comentaris

Destaquem