El pont de Can Gatxet

Les obres de remodelació han tingut una durada de sis mesos, que han fet que el transcurs del camí de terra hagi variat per haver de creuar el camí de Can Gatxet durant 100 metres

La darrera setmana es va inaugurar la remodelació del pont de can Gatxet després d'estar uns anys amb el pas prohibit pel mal estat del pont. El pont serveix per creuar la via dels FGC direcció Terrassa i està situat en el camí de can Gatxet que uneix Mira-sol amb el districte del centre Oest.

Com deia, el pont feia uns anys que estava en mal estat, en el que es podien observar a primera vista esquerdes en les parets que subjectaven el pont. Estava en una situació perillosa per les persones que passaven pel costat, exactament pel camí de terra. Aquest camí de terra és molt transitat pràcticament cada dia, ens podem trobar ciclistes, corredors, vianants passejant tranquil·lament o anant a buscar el tren.

Les obres de remodelació han tingut una durada de sis mesos, que han fet que el transcurs del camí de terra hagi variat per haver de creuar el camí de can Gatxet durant 100 metres. És possible que hagi causat una mica de molèsties el fet de haver de creuar dues vegades un carrer transitat per vehicles. Els que utilitzem aquest carrer tant per desplaçar-nos amb vehicle de motor com per fer esport, hem sigut conscients que les obres provocaven una mica d'embús en la circulació de tots en el tram d´obres.

Finalment després de sis mesos ja s'han acabat les obres i podem gaudir d'un pont bastant maco i amb elements que el diferencien de l'anterior, ara esperem que la gent l'utilitzi després de tants anys tancat al pas.

Personalment m'agradaria que aquesta remodelació sigui l'inici per fer realitat els diferents projectes que Mira-sol necessita, com el complex esportiu amb la seva piscina i el carril bici per connectar tot el barri.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem