El Rei titella

Dimarts, amb l'anunci d'un missatge del Rei del país veí i cap de l'Estat espanyol, algú tenia l'esperança que faria el paper que li atorga el càrrec que ocupa, que el seu discurs aniria adreçat a tots els ciutadans de l'Estat i a les seves institucions per rebaixar la tensió, intentant crear un clima que possibilités cercar solucions als greus problemes d'estat que no ha sabut encarar el Govern espanyol, tot desitjant i esperant que no es resolguessin violentament i expressant el seu desig de recuperació de les víctimes.

Esperança que es va veure frustrada en veure i sentir el titella Borbó Felip V + I, en mans del PP, un titella hieràtic, insensible al què li passa a part dels ciutadans de l'Estat, insensible davant les víctimes de la violència policíaca, un titella que ha decidit, en tant que Rei, abdicar com a tal de molts dels seus "súbdits".

Un titella que anuncia que la repressió seguirà i s'agreujarà; volent justificar, a priori, el cop d'estat contra Catalunya que està preparant el Govern espanyol, començant per l'aplicació del 155 i l'estat de setge; pretenent deslegitimar els nostres representants legítims i legals des de la seva legitimitat que prové dels seus mèrits, que no són altres que ser fill d'aquell implicat en el 3F i que va rebre de mans del colpista sediciós Franco, que es va aixecar contra la legalitat de la República i va esdevenir un tirà assassí durant 40 anys.

Un titella inconscient que ha cavat la seva tomba lligant el seu futur al PP. Això si, ja sap el camí que va fer el seu besavi Alfons XIII. Que bon vent se l'empoti.

Un titella que ens fa avinent que aquests dies tornarà a ser vigent a tot Catalunya el crit de Via Fora!

 
Comentaris

Destaquem