Eleccions 23-J, això va de Catalunya: prou espoli fiscal

'La realitat és que Catalunya pateix un espoli fiscal que afecta, en primer lloc, a la gent treballadora, als autònoms i a les petites i mitjanes empreses'

Amb les eleccions d'aquest proper diumenge, Catalunya s'hi juga molt, necessitem tenir la força suficient per ser decisius i defensar-nos com a País. Mentre tothom s'entreté amb els cara a cara, a Catalunya cada dia ens pispen 55 milions d'euros. Mentre uns i altres es tiren els plats pel cap, a Catalunya les lleis de pressupostos no es compleixen: 40% de mitjana sense executar, 65% sense executar el 2021 (rècord històric negatiu). Mentre ens amenacen amb presó i en il·legalitzar-nos, Rodalies no funciona: 65.000 jornades laborals perdudes només el 2023 per retards i afectacions, més de 850.000 desplaçaments afectats

Sembla que alguns volen que en aquesta campanya, l'espoli fiscal que pateix Catalunya no sigui tema. I nosaltres sí que en fem tema. I tema molt principal. La realitat és que Catalunya pateix un espoli fiscal que afecta, en primer lloc, a la gent treballadora, als autònoms i a les petites i mitjanes empreses.

Només cal fer un petit repàs a l'estat de les inversions a Catalunya vers Madrid: en 15 anys, l'estat espanyol ha executat menys del 24% de les inversions d'Adif i Renfe a Catalunya. Els governs espanyols (PP, PSOE o Podem) reiteradament han incomplert els acords amb Catalunya. La diferència de la inversió a Rodalies que l'Estat destina a Madrid contra la que destina a Catalunya és de 153% contra 24%. La inversió per cada català és de 250€ mentre que la inversió per cada madrileny és de 907€.

Des de Junts per Catalunya, no només volem dir "ja n'hi ha prou", sinó que ens presentem per a parlar clar per Catalunya. Volem que els catalans i catalanes cobrin el que els hi pertoca. No puc acabar sense dir que és intolerable el que ha passat a Burriana, amb la censura de la revista Cavall Fort. Això només ho pararem si som forts a les urnes.

Diumenge votem per Catalunya!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem