Eleccions, línies vermelles i principis

'Al ball de cadires no ens hi trobareu, la CUP hi volem ser per erradicar desigualtats i guanyar drets'

S’acosten eleccions i, lògicament, afloren els posicionaments dels partits i d’altres informacions susceptibles de debat. Les municipals poden ser un moment de màxim interès pels temes de la ciutat i, alhora, un moment de molt soroll on saber de quin peu calça cadascú es complica.

Tanmateix, ja hi ha qui ha establert les seves línies vermelles o aspiracions postelectorals. D’entrada, l’espai postconvergent, mentre es disputa l’essència dels orígens entre no sé ja quantes candidatures, torna a posar-nos de límit a la CUP. Suposo que per la seva voluntat ferma de voler continuar fent de Sant Cugat una ciutat elitista i excloent per a moltes butxaques. És lògic, la CUP apostem per construir un model de drets on ningú hagi de marxar per raó de renda.

D’altra banda, hi ha qui no tindria problemes a governar pràcticament amb ningú. I aquest és el cas del PSC que, en reiterades ocasions, ha explicitat la voluntat de ser al govern amb gairebé qualsevol formació política. Farien tornar Junts al capdavant del consistori, doncs? Poc podem esperar de qui ostenta uns principis dignes de Groucho Marx. En canvi, per nosaltres, els principis sí que  són importants.

La CUP apostem per un programa realment d’esquerres i transformador. Apostem per desplegar, com hem anat fent durant quatre anys, un conjunt de propostes per fer de la ciutat on vivim un indret que pugui fer bandera de la justícia social. Orgullosa de ser diversa, feminista i solidària. Al ball de cadires no ens hi trobareu, la CUP hi volem ser per erradicar desigualtats i guanyar drets.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem